MAGAZİN

Süleyman Çakır neden TT oldu? Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır kimdir?

Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölüm yıl dönümü sebebiyle sosyal medyada gündem oldu. Peki Kurtlar Vadisi Süleyman Çakır kimdir, ne zaman öldü? Kurtlar Vadisi dizisinin müptela hayranları Süleyman Çakır'ı ölüm yıl dönümüde yine unutmadı. Peki SÜleyman Çakır kimdir? Neden TT oldu? İşte unutulmaz karakter Süleyman Çakır hakkında tüm merak edilenler...

KURTLAR VADİSİ ÇAKIR KİMDİR?

Süleyman Çakır kimdir? Oktay Kaynarca'nın oynadığı efsane karakterin kim olduğu sorusu  internet üzerinden en çok aratılan kelimeler oldu. Kurtlar Vadisi dizisinin baş karakterleri arasında yer alan Süleyman Çakır'ın temsili ölüm yıl dönümü Twitter'da bu sene de unutlmadı. İşte Süleyman Çakır kimdir? Neden TT oldu? Süleyman Çakır ne zaman öldü? Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Süleyman Çakır hakkında merak edilen bilgileri haberimizde derledik...

Süleyman Çakır, 15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan Türk aksiyon, mafya ve politik dizisinde İstanbul'un sefiri rolüyle Oktay Kaynarca'ın oynadığı karakterdir.

KURTLAR VADİSİ ÇAKIR NE ZAMAN ÖLDÜ?

Süleyman Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Süleyman Çakır dizide 43. bölümde vurulmuş ve 45. bölümde öldüğü ilan edilmiştir.

Can dostu Polat Alemdar Çakır'ın ölümünün ardından Halit'i ve altı mafya babasını bir gecede öldürerek onun intikamını almıştır. Süleyman Çakır karakteri, Kurtlar Vadisi'nde en çok ilgi çeken ve sevilen karakterlerdendir. Bu nedenle, ölümü olumsuz tepki almıştır.

Örneğin, bazı izleyiciler Çakır karakteri diziden çıktıktan sonra diziyi seyretmeyi bırakmışlardır. Hatta, gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştur.

O dönemde dizinin yönetmeni olan Osman Sınav konuya açıklık getirmiştir. Sınav, Oktay Kaynarca'nın zaten diziden ayrılacağını ama bunu dizinin işleyişi bakımından daha erkene alındığını ayrıca Oktay Kaynarca ile sorunlarının olmadığını açıklamıştır.

Yorumlar
Günün Manşetleri