MAGAZİN

Survivor Sercan Nisa'ya aşkını itiraf etti! Acun Ilıcalı fena sinirlendi

TV8 ekranlarında yayınlandığı her gün reyting sıralamalarında zirveye oturan yarışma programı Survivor dün yine binlerce seyirciyi ekrana kilitledi. Futbolcu Sercan Yıldırım'ın Nisa'ya aşkını itiraf etmesi günün olayı oldu. Peki Nisa ne cevap verdi? Acun Ilıcalı takımın üzerine neden yürüdü? İşte merak edilen soruların cevapları...

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler'de yarışmanın takipçilerini çok şlaşırtan bir olay yaşandı. Bilindiği üzere son günlerde magazin haberlerine yansıdığı şekliyle ünlüler takımından Sercan Yıldırım, gönüllüler takımındaki Nisa Bölükbaşı'ndan hoşlanıyordu. Sercan Yıldırım, daha fazla dayanamayarak Nisa'ya aşkını ititraf etti.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Nisa'nın Sercan'dan hoşlanmadığını iddia etmişti. Acun Ilıcalı haklı çıktı. Nisa Yıldırım, Sercan'ın aşk itirafına olumsuz yanıt verdi. Secan Yıldırım, Nisa'ya eliyle işaret yaparak set alanından uzak bir yere çağırdı.

Başbaşa kalan ikili bir müddet konuştu. Seracn Yıldırım,  Nisa'ya "İnsanlar burada kendi içerisinde duygusal bir şeyler de yaşıyor. Sen ne düşünüyorsun?"  ifadelerini kullanarak aşkını itiraf etti. Fakat beklediği cevabı alamadı...

Nisa ise "Her şey için teşekkür ederim. Böyle bir şey yok. Ersin ağabeyi nasıl görüyorsam sen de öylesin. Mert ağabeyi de öyle" diyerek Sercan'ı reddetti.