MAGAZİN

Survivor Yasin Obuz'dan sert sözler! Hainleri affetmedim

Survivor 2020'de aynı takımda yarışan ve başlardaki dostlukları son haftalarda bozulan Yasin Obuz ile Nisa Bölükbaşı arasındaki gerilim yarışmanın sona ermesinin ardından da devam etti.

Sosyal medyayı oldukça aktif olarak kullanan ve Survivor'ı üçüncülükle tamamlayan Yasin, yaptığım paylaşımlarda Nisa'nın arkasından konuştuğunu ifade etti hatta Nisa'nın kendi çabası sayesinde yarışmada kaldığını da vurguladı.

Nisa hakkında yaptığı paylaşımların üzerine pek çok kullanıcının tepkisini çeken Yasin Obuz, Twitter gündemine oturdu. Bunun üzerine yaptığı paylaşımları silen Yasin Obuz, akabinde 'Mesaj alınmıştır bum' paylaşımını gerçekleştirdi. Peki, Yasin Obuz ile Nisa arasında neler oldu?

Yasin Obuz, paylaşımlarında "Hayatım boyunca hainleri affetmedim, affetmeyeceğim. Nisa Hanım senin kadar nankör ve kindar bir insan hayatımda tanımadım bir de mızmız... Sandın ki bütün erkekleri eline alıp hepimizi oynatacaksın istediğin gibi. Ama nankörlüğünün bedelini elenerek ödedin" dedi.

"Sen elendikten sonra bütün iyi niyetimi sana sundum, sen o kadar kindar ve kalbi kötüsün ki hala arkamdan konuşmaya devam ettin. Ben olmasaydım 3. haftada evinden Survivor'ı takip ederdin. Sercan'la da senin için konuşan bendim, olaylar kapansın diye..."