MAGAZİN

Survivor'un güzel yarışmacısı darp edildi! Hastaneye yatırıldı

Survivor yarışmasına katılan güzel oyuncu Gamze Aksu, ablasının eşi tarafından darp edildi. Fenalaşan Gamze aksu hastaneye kaldırıldı.

Survivor yarışmacısı dayak yedi!  Oyuncu Gamze Aksu, ablasının doğum günü için aile yemeğine gitti. Kutlama sırasında gerginlik çıkınca eniştesi tarafından darp edilen oyuncu karakola başvurdu.

SÖZLÜ TARTIŞMA ÇIKTI

Oyuncu Gamze Aksu, ablasının doğum günü kutlaması için vokalist eşi Orhun Ozan ile birlikte ailesinin Sarıyer'deki evine gitti. Evde, aile bireyleriyle birlikte abla Aksu'nun sevgilisi Özgür Küçükbaşa da vardı. Bütün aile neşe içinde yemek yedi, eğlendi. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde iki kız kardeş arasında sözlü tartışma başladı.

SURVİVOR YARIŞMACISI HASTANEYE KALDIRILDI

Tartışmaya dahil olan enişte Özgür Küçükbaşa, "Ablanı üzüyorsun" diyerek Gamze Aksu'ya hakaret etti, ardından ünlü oyuncuyu kolundan tutarak yere fırlattı.Fenalaşan Aksu, aile bireylerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.Aksu, tedavi sonrası eniştesinden şikayetçi oldu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

GAMZE AKSU KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Gamze Aksu 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü'ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü'ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir'de Paprika Grubu'nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir'de, İstanbul'da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir. Yalan Dünya dizisine konuk oyuncu olarak katılan yetenekli oyuncu kliplerde ve reklamlarda rol almıştır. Son olarak Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteriyle ilk kez bir sinema filminde rol almıştır. Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır.

Yorumlar
Günün Manşetleri