MAGAZİN

Tarkan hayranlarına playback şoku!

Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde konser serisine devam eden Tarkan'ın şarkılarının bir çoğunu playback olarak söylediği iddia edildi. Mekanın Sahibi tartışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Nurşen Şentürk
Nurşen Şentürkeditornursen@gmail.com

Bu yıl 'Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde 'Tarkan Zamanı' başlıklı konser dizisi yapan 21 Eylül-28 Eylül tarihleri arası sahne alan Tarkan konser serisini bugün tamamlıyor. Biletlerinin satışa çıktığı andan itibaren bir kaç saat içinde biten konserlere ilgi yoğun. Her akşam Harbiye sahnesine dolduran yedi bine yakın seyirci karşısında çıkan Tarkan, konserlerine vermiş olduğu iki yıl verdiği arayı da kapattı. 

Tarkan konserleri sürecinde ise başka bir iddia gündeme geldi. TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programı yorumcularından Seray Sever ve Eylem İpek Tarkan'ın konserlerinde pek çok şarkısını canlı olarak söylemediğini (playback ) iddia etti. 

Konserlerinde dansları ve sahne şovları ile de dikkat çeken Tarkan'ın bu yıl ki konser dizisinde eşi Pınar Tevetoğlu'nun her konserine gelmesini de eleştiren program yorumcuları bunun bir kurgu olduğunu da öne sürdü. Seray Sever Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'na her akşam aynı kurguda övgüler yağdırmasını gerçekçi bulmadığını belirtti. 

Harbiye konserleri süresince devam eden 'Mekanın Sahibi kim?' tartışmalarından sonra Tarkan'ın sahnede şarkılarının hepsini canlı olarak söyleyip söylemediği ise yeni bir tartışmanın başladığını gösteriyor. 

Yorumlar
Günün Manşetleri