MAGAZİN

Tarkan İmamoğlu'yla imar izni için anlaştı mı? İşte Tarkan'ın imar dosyası

Tarkan tam 13 yıldır Bayrampaşa'da aldığı arazinin imarı için uğraşıyor. Tarkan'ın, imar izni almaya çalıştığı arazisinin imar dosyası 6. kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki Meclis'e geldi. Fakat bu defa bir değişiklikle...

Tarkan'ın imar dosyası oylama öncesinde bir anda geri geçildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun uygun görmeyip raporunu bu yönde hazırladığı imar değişikliği teklifi, oylama sırası geldiğinde İmar Komisyonu tarafından geri çekilince akıllarda soru işareti oluştu.  

Dosyanın neden geri çekildiğine ilişkin Meclis'e açıklama yapılmazken, Tarkan'ın şirketi tarafından belediyenin kabul edebileceği yeni bir teklifin sunulmuş olabileceği belirtildi..

Tarkan daha önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir'deki konseri sonrası kuliste bir araya gelmişti... Bu samimiyet sonrası bu karar merak uyandırdı. 

13 YILDIR İMAR İZNİ ALAMIYOR

Tarkan ve ablası Handan Menekşe'nin sahibi olduğu HİTT Müzik Prodüksiyon Tanıtım Turizm San. ve Dış Tic. Ltd. Şirketi, 2007 yılında Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi'nde bir arazi satın aldı.

Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nin kuzeyinde ve cadde kenarında bulunan 5 bin 283 metrekarelik arazinin imarını değiştirmek için daha önce 5 kez İBB'ye başvuruda bulunuldu. Akaryakıt istasyonu ve otel yapmak için yapılan başvuruları daha önce belediye tarafından reddedilen Tarkan, altıncı kez başvurusunu tekrarladı..