MAGAZİN

Ticaret gibi evlilik! Trump'ın eşi Melenia'nın bilinmeyenleri: ''Bana first lady demeyin!''

Aralarında sürekli gerginlik havası olduğu sezilen ABD Başkanı Donald Trump ve Melenia Trump hakkında dikkat çeken bilgilere ulaşıldı. ABD'de önümüzdeki günlerde basılacak olan bir kitapta Melenia Trump'ın hayatına dair bilinmeyenler konu edildi. ''Anlaşma Sanatı: Melania Trump’ın Anlatılmamış Hikâyesi'' isimli kitabın çıkışından önce edinilen bilgiler duyanları şaşırttı. Meğer Melenia Trump...

ABD başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'ın arasındaki ilişkiye dair şoke edici gerçekleri anlatan yeni bir kitap gelecek hafta yayınlanacak.

'MELENİA TRUMP'IN ANLATILMAMIŞ HİKAYESİ'

Washington Post gazetesi muhabirlerinden Mary Jordan tarafından kaleme alınan kitap “Anlaşma Sanatı: Melania Trump’ın Anlatılmamış Hikâyesi” adını taşıyor. Ve kitap henüz yayınlanmadan dünyada birinci gündem maddesi haline gelmiş durumda.

100'DEN FAZLA KİŞİYLE ROPÖRTAJ YAPILDI

Milliyet'te yer alan habere göre: Mary Jordan'ın "Anlaşma Sanatı: Melania Trump'ın Anlatılmamış Hikayesi" adlı kitabı, beş farklı ülkede 100'den fazla kişiyle yapılan röportajlara dayanarak 'First Lady'nin eşi benzeri görülmemiş bir portresini çiziyor'.

''BANA FİRST LADY DEMEYİN''

286 sayfalık kitaptan alıntılar önceki gün Washington Post gazetesinde yayınlandı. Bu yeni kitaba göre Melania Trump, kocası Donald'ın şok seçim zaferinin ardından kendisinden o kadar emin değildi ve personele "yeni unvanını" kullanmamalarını söyledi.

Seçimden sonra Melania ile birlikte çalışan insanlardan biri, yazar Mary Jordan'a verdiği röportajda, Melania'nın kendisine "Bana First Lady demeyi bırak" dediğini aktardı.

SEÇİMİ KAZANMAYI BEKLEMİYORMUŞ

Jordan, ne Melania'nın ne de kocası Donald Trump'ın Kasım 2016'daki seçimi kazanmayı beklemediğini yazıyor.

Kitap, Melania'nın medyada mercek altında ve halkın gözü önünde olmayı sevmediği, ayrıca kocasının sayısız sadakatsizliğinin ortaya çıkmasına olan öfkesinden ötürü, bu rolü benimsemeye isteksiz olduğunu detaylıca anlatıyor.

Trump ise Melania'yı aldattığını reddediyor. Stormy Daniels ile olan kaçamağının haberleri Ekim 2018'de ortaya çıkmış ve sırlar ortaya saçıldıktan sonra sonra Melania, Davos'taki Trump'a katılma planlarını aniden iptal etmişti.

TRUMP'LA YATAKLARINI AYIRMIŞLAR

Öte yandan ABD First Lady’si ile ilgili geçen yıl yayınlanan bir biyografide, Melania'nın eşiyle yataklarını ayırdığı ve gecelerini kendi özel süitinde geçirdiği iddia edilmişti.

TRUMP'IN BAŞKANLIĞININ İLK 6 AYINDA BAŞKA EVDE KALMIŞ

Melania, Trump'ın başkanlığının ilk altı ayını, babası seçildiğinde 10 yaşında olan oğlu Barron ile birlikte New York'taki Trump Tower'daki evinde geçirdi.

Melania, Trump'ın başkanlığının ilk altı ayını, babası seçildiğinde 10 yaşında olan oğlu Barron ile birlikte New York'taki Trump Tower'daki evinde geçirdi.

Melania ayrıca Barron'un mevcut arkadaşlarıyla New York'ta kalmasını ve okul dönemini bitirmesini istedi.

Gelecek hafta yayınlanacak olan bu Melania Trump biyografisi, dünyanın en çok konuşulan çiftinin evliliğiyle ilgili bir ayrıntıları ortaya çıkarıyor.

OĞLU İÇİN EVLİLİĞİNİ YENİLEDİ

Kitaptaki bir diğer gizli detay ise, Melania Trump'ın Donald Trump ile olan evlilik sözleşmesini oğulları Barron’ın finansal haklarını iyileştirmek adına 2017 yılında yenilemiş olduğu.

Kitaba göre, Melania’nın Beyaz Saray’a geç taşınmasının ardındaki temel neden de bu. Bu süreçte yenilenen evlilik sözleşmesi, Barron’un aile şirketi dışında bırakılmamasını garanti altına alıyor.

Jordan, “First Lady, finansal fırsatlar ve miras konularında, oğlu Barron’un Trump’ın yetişkin diğer üç çocuğuyla eşit olacağına dair yazılı kanıt istedi” ifadelerini kullanıyor.

MELENİA TRUMP'IN EKİBİNDEN KİTABA TEPKİ GELDİ

Melania Trump’ın ekibinden Stephanie Grisham ise kitapta yazanları pek gerçekçi bulmamış olacak ki, “Bayan Trump ile ilgili yanlış bilgiler ve kaynaklar içeren bir başka kitap. Bence kurgu türünde” açıklamasında bulundu.

BASIN KARŞISINDA GÜLMÜYOR

Çiftin basının karşısında verdikleri pozlarda Melania Trump'ın hiç gülümsememsi ve eşinin elini tutmaktan kaçınması dünya kamuoyunda tartışmalar yaratmaya devam ediyor.

MELENİA: 'ODAKLANMIŞ, ACIMASIZ VE HIRSLI'

Kitabın yazarı Jordan, Melania'yı odaklanmış, acımasız ve hırslı biri olarak tanımlıyor. Jordan, "Melania, yeri geldiğinde hayatının yeni bölümününe geçip Milano'dan New York'a giderken, arkadaşlarını geride bırakmaktan çekinmiyor." diyor ve ekliyor:

"Melania bir fırsat yakalarsa bunun için büyük çaba sarf eder. Sonra da yoluna devam eder ve asla geriye bakmaz.”

Yorumlar
Günün Manşetleri