MAGAZİN

Tuğçe Kazaz'ın beyin yakan Atatürk sorusu

Manken Tuğçe Kazaz, bu sefer Mustafa Kemal Atatürk'ün adından yola çıkarak, "Neden Mustafacı yok?" diye sorunca ortalığı karıştırdı.

Aşkı uğruna 2005 yılında din değiştiren, ardından farklı dinlere yöneldikten sonra yeniden Müslümanlığa döndüğünü açıklayan Tuğçe Kazaz, sosyal medyada çok konuşulacak bir soru sordu. Kazaz'ın sorusu kısa sürede TT listesine bile girdi.

Kazaz, yaptığı paylaşımda, Kemal'in Kemalizmle, Atatürk'ün Atatürkçülükle eşit olduğunu öne sürerek, "Sahi neden Mustafacı yok?" sorusunu sordu. Kazaz, devamında ise "Peygamberimizin (S.A.V) isimlerinden biri Mustafa olduğu için mi? Yoksa putları yıkmaya gelen Allah’ın dini Mustafacı olmanıza izin vermediği için mi?" dedi.

Tepkiler giderek arttı: Tuğçe Kazaz'ın bu paylaşımı kısa sürede binlerce etkileşim alırken, kimileri eski mankene desteklerini iletti. Ancak çoğu kişi ise Tuğçe Kazaz'ın bu sorusunu anlamsız bularak tepkilerini gösterdi. İşte Kazaz'ın sorusuna gelen ilginç yanıtlar...

"Beyler bayanlar büyük oyun çözüldü, hanımefendi şifreyi çözdü, ben hesabı kapatıp bizimkilerin yanına Yunanistan’a kaçıyorum, hızlı olun."

"Her dini deneyen birinin bunu sorması manidar"

"Dil uzatmadığın Atatürk kaldı. Onada dil uzattın. Seni şikayet edecem artık bu sondu! Türk milletinin sınırlarının dışına çıktın."

"Aslansın işte bu evet aynen kemalistler bu isme asla tahammül edemezler çünkü ruhları uzak Allah'a."

Tuğçe, sahi sen en son hangi dinde kaldın? Yani şuan hangi dine mensupsun?

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri