MAGAZİN

Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! 340 milyon takipçili resmi hesap CZN Burak'ı paylaştı

Instagram'ın, resmi hesabı CZN Burak lakaplı Burak Özdemir’in videosunu paylaştı. Böylece 340 milyon kişinin takip ettiği bir hesapta ilk kez bir Türk, Instagram tarafından paylaşılmış oldu.

Sosyal medya platformu Instagram'da 15 milyondan fazla takipçisi bulunan CZN Burak, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle vaktinin büyük bir kısmını evinde geçiriyor. Evinde de yemek yaptığı yaptığı videoları paylaşan Burak Özdemir, Instagram’da da bir başarıya ulaştı. Evinin salonunda yemek yapan Özdemir, Instagram’ın 340 milyon takipçisinin olduğu resmi hesabından videosu paylaşılan ilk Türk oldu.

İnstagram 340 milyon takipçiliği resmi hesabından CZN Burak'ın yemek videosunu paylaştı. Böylece CZN Burak, Instagram’ın resmi hesabından paylaşılan ilk Türk oldu.

Instagram’da 15 milyon takipçisi bulunan CZN Burak, Instagram’ın kendisini paylaştığı gönderi kendi sayfasında paylaşarak teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Türkiye’de Corona virüse karşı mücadele hızla devam ederken, alınan karar ile 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştı.