MAGAZİN

Yarım Kalan Aşklar dizisinde koronavirüs paniği!

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in üstlendiği Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinin setinde çalışan makyöz koronavirüse yakalandı.

Normalleşme sürecinin başlamasıyla dizi çekimleri de kaldığı yerden devam etmeye başladı. Tedbirler kapsamında sete giren bir dizi de başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in üstlendiği Yarım Kalan Aşklar Dairesi oldu. Ancak tedbirlere uyulan dizi setinde bir koronavirüs vakası yaşandı.

YENİ MAKYÖZLE ÇEKİMLERE DEVAM EDİLECEK

Testi pozitif çıkan makyöz hemen tedavi altına alındı. Makyözün asistanlarının test sonucu ise negatif çıktı. Geçen salı yaşanan durum Sinema ve Televizyon Sendikası'na iletildi. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı. Sette yapılan testlerin ardından yeni makyöz ekibiyle çekimlere devam edilmesine karar verildi.

SETTE AMBULANS HAZIR BEKLİYOR, ÖNLEMLER ALINDI

Başarılı oyuncu Burak Deniz geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda sette koronavirüse karşı sıkı tedbirler alındığını belirterek "Önlemler çok iyi alındı. Sürekli test yapılıyor. Bir ambulans sette hazır bekliyor. O yüzden rahatız. Herkes gibi bu virüsten kaçabildiğimiz kadar kaçıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Günün Manşetleri