MAGAZİN

Yaşar İpek'ten Serengil'e FETÖ'cü benzetmesi

Boşanma aşamasında olan Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinin vukuatları bitmiyor. Cezaevine girecek olan Yaşar İpek, Seren Serengil'e FETÖ'cü benzetmesiyle kavgada çıtayı bir kez daha yükseltti.

Seren Serengil'in boşanma aşamasında olduğu eşi şarkıcı Yaşar İpek, Serengil'in şikayeti nedeniyle 3 gün kalacağı zorlama hapsi dolayısıyla İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, teslim oldu.

İpek'in işlemlerin ardından cezaevine gönderilirken eşi Serengil'e yaptığı FETÖ'cü benzetmesi dikkat çekti.

CUMA GÜNÜNE KADAR CEZAEVİNDE KALACAK

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, boşanma aşamasında olduğu Yaşar İpek hakkında kendisine psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle zorlama hapsi talebinde bulunmuştu. Mahkeme, İpek'in uzaklaştırma kararı olduğu sürede Serengil'in aleyhine konuştuğu iddiasıyla 3 gün zorlama hapsinde tutulmasına karar verdi. Kararın ardından İpek, sabah saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek teslim oldu. Şarkıcı İpek, işlemlerinin tamamlanmasının ardından polis ekipleri eşliğinde, Metris Cezaevi'ne gönderildi. İpek, Cuma gününe kadar cezaevinde kalacak.

"FETÖ'CÜ GİBİ ÇEKMİŞLER"

yaşar ipek

Yaşar İpek, konuşmasında "Ben konuşma yasağından dolayı giriyorum. Herhangi bir darp raporu, herhangi bir fiziki şiddet hani bağırmamı çağırmamı çekmişler de FETÖ'cü gibi, kalkıp fiziki bir şekilde vurmamı mı çekmemişler. Ben artık bundan kurtulmak istiyorum. Herkese Allah vicdan rahatlığı versin. Ben onun elini tuttum buralarda, aklıma geliyor şimdi gerçekten çok üzücü bir durum. Bariyerleri kırarak, ellerini tutarak, ben onu götürdüm teslim ettim. O beni bu şekilde hapse soktu" dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri