MAGAZİN

Yılmaz Morgül'e göre Ronaldo onu taklit ediyor

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Yılmaz Morgül, dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kendisini taklit ettiğini söyleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.


Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Yılmaz Morgül, dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kendisini taklit ettiğini söyleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Paylaşımlarıyla ve söyledikleriyle sıklıkla gündeme gelen Yılmaz Morgül, bu sefer sosyal medyada geniş yankı uyandıran açıklamalarda bulundu. Her seferinde eşsiz bir tarzının olduğu konusunda açıklamalarda bulunan Morgül, bu sefer ünlü futbolcu Ronaldo'ya giydirdi.

2. Sayfa programında Cristiano Ronaldo hakkında dikkat çeken ifadelere yer veren Yılmaz Morgül şu şekilde konuştu: “Cristiano Ronaldo beni taklit ediyor. Benim vücudum ondan daha iyi. Boyum 1.84, Ronaldo benden kısa!”

Fotoğrafları karşılaştırıldı: Yılmaz Morgül'ün bu açıklamasının ardından sosyal medyada ikilinin fotoğrafları yan yana koyularak karşılaştırmalar yapıldı. Ancak çoğu kişi, Morgül'ün açıklamalarını ciddiye dahi almadı.

Diyarbakır'daki annelere destek tepkisi: Öte yandan programda Diyarbakır’daki annelerin yanlarına giden ünlülerin tek amacının çarklarını döndürmek olduğunu söyleyen Morgül, bu durumun sanatçılığa yakışmadığını, kendisinin ilk günden beri o annelerle birlikte kalbinin attığını söyledi.

Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden dizilere tepki: Morgül ayrıca Netflix platformunda Mustafa Kemal Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden dizileri savunan ünlüleri de eleştirdi.

Ece Seçkin havan kime?: Son olarak ise Ece Seçkin’in aldığı 600 bin TL’lik lüks araç hakkında konuşan Morgül, "2 bin TL ile yaşamaya çalışan insanların olduğu ülkemizde 600 bin TL’lik doğum günü hediyesiyle övünen Ece Seçkin, havan kime, konser biletini satın alan hayranlarına mı yoksa 2 bin TL asgari ücret alan vatandaşlarımıza mı?" dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri