MEDYA

Abdurrahman Dilipak'tan olay Kovid-19 ve e-Water (elektronik su) iddiası

Abdurrahman Dilipak, Habertürk'e konuk olduğu programda söze beynine data yüklemek için içtiğini belirttiği e-Water'ı anlatarak başladı. E-Water nedir, beyne nasıl komut gönderir? Dilipak'ın anlattıkları izleyenleri şok edecek türdendi.

Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu "Nedir, ne değildir?" programına gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak'ın sözleri damga vurdu.

Dilipak, koronavirüs salgınının bir 'korku pandemisi' olduğunu söyledi. Dilipak, koronavirüs salgınıyla ilgili 3 yıldır 7 makalesi olduğunu söyleyerek "Bizimkiler çok tehlikeli bir şeyler hazırlıyorlar hocam. Bu biyolojik savaş" bilgisinin kendisine başka bir kaynaktan geldiğini açıkladı.

dilipak

Dilipak, moderatör Mehmet Akif Ersoy'un 'Tedbir alıyor musunuz?' sorusuna 'Kenevir kullanıyorum. Daha çok bitkisel ilaçlarla kendimi korumaya çalışıyorum' dedi. İşte Dilipak'ın açıklamaları:

KOVİD-19 GENİYLE OYNANMIŞ BİR AJAN

"Bir korku pandemisiyle karşı karşıyayız. Kovid-19 geniyle oynanmış bir ajan, mikrop da değil. 3 yıldır 7 ayrı makalem var bu konuda. Çin ya da Hindistan'da başlayacak bir biyolojik savaşın mikrobunun hikayesini anlatıyorum. Bu bilgi de bana başka bir kaynaktan geldi. Bizimkiler çok tehlikeli bir şeyler hazırlıyorlar hocam.

İKİNCİ AŞIYLA KISIRLAŞTIRMA

Bu biyolojik savaş, bir korku pandemisi üretilecek" şeklinde... Onun arkasından gelecek ikinci şok ise aşı bahanesiyle kısırlaştırma...

PLANLI BİR SALGIN

Bill Gates, Elon Musk ve Huawei bu senaryonun büyük aktörleri. Ben salgın yok demiyorum, planlanan bir salgın. Yeni bir dünya kuruluyor, yeni bir katliama hazırlanıyorlar.

ELEKTRONİK SU NEDİR?

Dilipak elektronik suyu şöyle anlattı:

"Elektronik su. Bunu vücudunuza yüklediğinizde datayı beyninize transfer ediyor. Yani size limonata içerken intihar etme duygusu da verebilirler. Polis yakalasa içinde bir şey çıkmaz basit bir su var içinde. Bunu Elon Musk yaptı. Ben bu suyu kullandım. E-Water'dır. Size uygun bir yazılım. Uyuşturucu kullanmak istiyorsunuz. Yazılım yükleniyor, vücut kendi endorfinini üretiyor. Böyle bir dünya gerçekleşiyor artık.

Ben menisküs için kullandım. Almanya'daki başkaydı. O başka yöntemle beyne İngilizce kaydetmek içindi. Ben bunu beynime komut vererek menüsküsümü onarması için beynime data yüklettim. Başka yerde biorezonansla göz damarlarımı güçlendirmesi için beynime komut verdim. Ben şu an arkada sübniminal bir yöntemle bir ayeti burada tüm izleyicilere ezberletebilirim.

Dünyanın her tarafının uyduyla çevirenler, dünyanın istediği yerinde arılara, karıncalara, çekirgelere de mesaj verebilirler.

Niye böyle bir giriş yaptım. Yayına girmeden DSÖ'nün istatistiklerine baktım. Her sene dünyada 5 milyon 604 bin insan grip virüsüne yakalanıyor. Bunlardan 650 bin küsürü hayatını kaybediyor. Bunu aya böldüğümüzde 2019 yılında 54 bin 160 kişi her ay öldü.

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri