MEDYA

Ahmet Hakan Davutoğlu'na: Bu İsmail'i çok mu aradınız?

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında kurulan Gelecek Partisi'nin tanıtım toplantısında 'diploma' açıklamasıyla gündeme gelen İsmail Günaçar'a sert sözlerle yüklendi.

Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında kurulan Gelecek Partisi'nin tanıtım toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamayla gündeme gelen İsmail Günaçar, sosyal medya hesabından özür dileyerek "Yanlış anlaşıldım" dedi.

 Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Davutoğlu'na "Bu İsmail’i çok mu aradınız?" diye sordu.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili bölümü:

"KENDİSİNE “Davutoğlu ile Erdoğan arasında ne fark var” diye sorulunca “Davutoğlu’nun en azından diploması var” diye cevap veren Davutoğlu’nun partisinin kurucusu İsmail Günaçar şöyle demiş:

*

“Diploma kelimesiyle Sayın Cumhurbaşkanı’nı kastetmedim. Söylediklerim bağlamından koparıldı. Linç edildim”.

*

İsmail için hazırladığım lafları sıralıyorum:

*

Kurduğun cümle tek cümle... Ne bağlamı, ne koparması be İSMAİL? Madem “Erdoğan’ın diploması yok” sözünün arkasında duramayacaktın, o lafı niye ettin İSMAİL? Siyasete girdiğin ilk günden böyle yaparsan bunun gerisi nasıl gelir İSMAİL? Geri vites yaparken bile burnundan kıl aldırmamayı Amerikan mekteplerinde mi öğrendin İSMAİL?

*

Bu arada Ahmet Davutoğlu’na da bir şey söylemeden geçemeyeceğim:
Bu İsmail’i çok mu aradınız Sayın Davutoğlu?"

Yorumlar 17 Yorum
Günün Manşetleri