MEDYA

Ahmet Hakan Sözcü Gazetesi dağıtan CHP'li belediyeleri topa tuttu

İki günlük sokağa çıkma yasağında bazı CHP'li belediyelerin belediye arabaları ve Halk ekmek büfelerinde Sözcü gazetesi dağıtmasına Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan da sert tepki geldi. Ahmet Hakan CHP'li Beşiktaş, Avcılar, Eskişehir, Muğla, Çankaya, Yenimahalle, Karşıyaka, Konak belediyelerin başkanlarına seslendi...

CHP'li belediyelerin Sözcü ve Korkusuz gazetelerini ücretsiz dağıtması Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan'ı da kızdırdı.

Sokağa çıkma yasağıyla ilgili düzenleme yapan tüm yetkililere 'vatandaşın gazetesine ulaşmasının bir yolu bulunmalı.' diyerek çağrıda bulunan Ahmet Hakan, gazete dağıtan CHP'li belediyeleri de topa tuttu.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da gözlerine inanamadığını söyledi ve Beşiktaş, Avcılar, Eskişehir, Muğla, Çankaya, Yenimahalle, Karşıyaka, Konak belediyelerin başkanlarına seslendi:

"Kendi kafanıza uygun gazeteye belediyenin imkânlarını seferber ederek çok büyük bir ayrımcılığa imza attınız ve çok büyük ayıp ettiniz. Bu ayıba derhal son veriniz"


AYRIMCILIK YAPAN CHP'Lİ BELEDİYELER AYIP EDİYOR

BEN burada tüm gazeteler için yetkililere açık çağrı yaparken...

Bazı CHP’li belediyeler...

Sadece bir gazetenin dağıtım işini resmen üstlerine almışlar.

*

Gözlerime inanamadım!

*

CHP’li belediyelerde çalışan işçiler, sadece tek bir gazetenin dağıtım görevlileriymiş gibi çalıştırılıyorlardı. Belediye araçları, sadece tek bir gazetenin dağıtım araçlarıymış gibi sokaklarda gezdiriliyordu.

*

Dertleri “Vatandaşa gazetesini ulaştıralım” falan değildi ha!

Tek dertleri vardı:

Vatandaşa bizim kafadaki gazeteyi ulaştıralım.

*

Yahu bu belediyeler değil miydi...

Ayrımcılık yapmayacaklarına söz veren? Herkesi kucaklayacaklarına yemin eden? Kimseye iltimas geçmeyeceklerini vaat eden?

*

Beşiktaş, Avcılar, Eskişehir, Muğla, Çankaya, Yenimahalle, Karşıyaka, Konak gibi bu işin başına çeken belediyelerin başkanlarına sesleniyorum:


Kendi kafanıza uygun gazeteye belediyenin imkânlarını seferber ederek çok büyük bir ayrımcılığa imza attınız ve çok büyük ayıp ettiniz. Bu ayıba derhal son veriniz.

Yorumlar 14 Yorum
Günün Manşetleri