MEDYA

Ahmet Hakan'dan Yılmaz Özdil'e 5 milyon dolarlık soru!

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil geçtiğimiz günlerde katılığı bir yayında kendisine Sözcü'de yazmayı bırakması için 5 milyon dolar teklif edildiğini iddia etmişti. Ahmet Hakan o iddianın peşini bırakmadı.

Yılmaz Özdil bir iddia ortaya attı ama gerisini getirmedi. Bu iddianın üzerine Ahmet Hakan da “Bari küsuratlı söyleseydin de inandırıcı olsaydın” ifadelerini kullandığı bir yazı kaleme aldı ama yakın bir arkadaşı tarafından eleştirildi.

"Yazdığım her yazıda muhakkak eleştirecek bir şeyler bulan arkadaşım, “Yahu transferlerde küsuratlı rakam mı olur? Bunu yazacağına adama ‘Kim bu teklifi getiren’ diye sorsana” diye fırça attı bana." diyen Hakan, bu fırçanın etkisi ile sordu:

Yılmaz Özdil! Kim sana 5 milyon dolar teklif etti? Niye açıklamıyorsun? Kimmiş bu yandaş?

YILMAZ ÖZDİL’İN REDDETTİĞİ 5 MİLYON DOLARA DAİR

YILMAZ Özdil şöyle bir iddiada bulunmuştu:

“Yandaş bir medya grubu, Sözcü’yü bırakıp kendi gruplarına geçmem için bana 5 milyon dolar teklif etti.”

*

Ben de bunun üzerine dün “Bari küsuratlı söyleseydin de inandırıcı olsaydın” diye bir şeyler karalamıştım.

*

Yazdığım her yazıda muhakkak eleştirecek bir şeyler bulan arkadaşım, “Yahu transferlerde küsuratlı rakam mı olur? Bunu yazacağına adama ‘Kim bu teklifi getiren’ diye sorsana” diye fırça attı bana.

*

Fırçanın etkisiyle yazıyorum: Yılmaz Özdil! Kim sana 5 milyon dolar teklif etti? Niye açıklamıyorsun? Kimmiş bu yandaş? Yandaşı kollayacak değilsin ya... Açıkla gitsin. Biz de öğrenelim.

Yorumlar 27 Yorum
Günün Manşetleri