MEDYA

Aşk 101 fragmanı yayınlandı! Netflix Aşk 101 konusu ne, karakterler oyuncuları kimler? Ne zaman başlayacak?

Bir grup gencin hikayesini anlatan Aşk 101 dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Netflix yani dizisi Aşk 101 Osman karakteri dikkat çekiyor. 24 Nisan tarihinde izleyicilerle buluşacak. Ahmet Katkısız'ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Meriç Acemi yazdı. Peki Aşk 101 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Netflix yeni dizisi Aşk 101, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Aşk 101 fragmanı yayınlandıktan sonra dizideki Osman karakterinin eşcinsel olduğu ortaya çıkınca ortalık ayağa kalktı. 

Kubilay Aka, Alina Boz, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz gibi oyuncuların rol aldığı Aşk 101 dizisi Netflix platformunda yayınlanacak. Netflix'in Türk yapımı olan dizinin izleyici ile buluşacağı tarih belli oldu. Kısa bir süre başlayacak olan dizinin fragmanı yayınlandı. Peki Aşk 101 konusu nedir? Oyuncular kimler?

aşk 101

AŞK 101 KONUSU

1990'lı yıllarda Türkiye'sinde hayatta kendi yollarını bulmaya çalışan bir grup genç, çok sevdikleri öğretmenleri okuldan ayrılmasın diye onun aşık olması için uğraşırlar.

aşk 101

AŞK 101 YAPIMCISI SENARİSTİ KİM?

Dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Aşk 101'in yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer oturuyor.

aşk 101

AŞK 101 OYUNCULARI

Oyuncular
Kubilay Aka - Kerem
Kaan Urgancıoğlu - Kemal
Alina Boz - Eda
Pınar Deniz - Burcu
Mert Yazıcıoğlu - Sinan
Selahattin Paşalı - Osman
İpek Filiz Yazıcı - Işık
Bade İşçil -
Müfit Kayacan - Necdet

Yorumlar
Günün Manşetleri