MEDYA

Babil dizisi FETÖ'cü mü? Babil dizisi senaristleri kim?

Star TV'de ilk bölümüyle sosyal medyaya damgasını vuran Babil dizisi oyuncuları ve senaristleri gündeme oturdu. Babil dizisi ihraç olan bir akademisyenin hikayesini anlatınca diziye FETÖ'cü mü diyenler oldu. İşte tüm detaylarıyla Babil dizisi...

Star TV'de ilk bölümüyle sosyal medyaya damgasını vuran Babil dizisi oyuncuları ve senaristleri gündeme oturdu. Babil dizisi ihraç olan bir akademisyenin hikayesini anlatınca diziye FETÖ'cü mü diyenler oldu. İşte tüm detaylarıyla Babil dizisi...

BABİL DİZİSİ NEYİ ANLATIYOR?
Babil ilk bölümünde iftiraya uğrayarak ihraç edilen bir akademisyenin başından geçenleri anlatıyor. Çocuğunun ameliyat olması için paraya ve ABD'ye gitmesi gerekiyor. 

ABD'ye gitmek için de kaçak yollardan önce Yunanistan'a geçmek için sahte pasaport ve kimlikler çıkarttıyor. Babil'de hikayenin bu olay örgüsüyle başlamasını ihraç olan KHK'lıların durumuyla benzeştirenler sosyal medyada "Babil FETÖ'yle alakalı mı?" sorusunu akıllara getirdi. 

Babil'de işten atılan Profesörü canlandıran Halit Ergenç'in bir sahnede yaptığı konuşma ise KHK'lı ihraç akademiyenler ve bazı gazetecilerin paylaşımlarında yer aldı.