MEDYA

Cep Hekülü filmi hakkında iddialı açıklama

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin yapımcısı Mustafa Uslu iddialı açıklamalarda bulundu. "Türk milleti çok şey bulacak. Hele hele birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, gerçekten insanları kemik gibi birbirine kilitleyecek bir film olduğunu düşünüyorum" dedi.

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin yapımcısı Mustafa Uslu "Türk milleti çok şey bulacak. Hele hele birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, gerçekten insanları kemik gibi birbirine kilitleyecek bir film olduğunu düşünüyorum" dedi.

Yapımcı Uslu "Bulgaristan, diğer ülkeler ve Türkiye'den aşağı yukarı 20 bin yardımcı oyuncu kullanıldı, 20 bin yardımcı oyuncu giydirildi, bir yerden bir yere nakledildi. Çok kilometreler yapıldı, herhalde milyonlarca kilometre yapmışızdır. İnşallah Naim abiye ve ülkemize yakışır" ifadelerini kullandı.

22 Kasım'da vizyona girecek

"Filmde beni etkileyen aslında bir çok sahne var. Birisi Naim Süleymenoğlu'na Amerikalılar bir teklifte bulunuyor ve Naim onlara insanlık dersi veriyor. Özellikle de günümüzdeki konjonktürle de çok örtüşüyor. Naim Süleymanoğlu onlara, her şeyin para, mülkiyet, servet olmadığını gösteriyor. Annesiyle ayrıldığı bir sahne de beni çok etkiledi. KGB ajanları, Rusya ve Bulgaristan'ın Naim'i tekrar yakalamak için gösterdikleri çaba var, çok etkileyici" ifadelerini kullandı.