MEDYA

CNN Türk'te kumpas tartışması! Hala Erdoğan yaptı diyor

CNN Türk'te Muharrem İnce'nin açıklamalarının ardından CHP'deki son durumun değerlendirildi. Gazeteci Süleyman Özışık ve Ali Haydar Fırat arasında tartışma yaşandı.

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın gündeme getirdiği iddialar hala sıcaklığını koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup konuşmasında yeniden cevap verdiği iddialar CNN Türk ekranlarında da masaya yatırıldı.

Gazeteci Süleyman Özışık ve akademisyen Ali Haydar Fırat'ın konuk olduğu programda hararetli bir tartışma yaşandı. 

Muharrem İnce'nin CHP Genel Merkezi'ni işaret etmesini dikkate almayan Ali Haydar Fırat'ın yaşananları Cumhurbaşkanı'nın kumpası olarak göstermesi üzerine Süleyman Özışık'tan tepki geldi. 

NAMERTÇE BİR KUMPAS

Süleyman Özışık bu iddialara şöyle cevap verdi: 

Talat Atilla ısrarla "haberi ben CHP Genel Merkezinden aldım ve Kılıçdaroğlu'na da doğrulattım" diyor. Kimse bunu görmek istemiyor.

Bu kumpas, CHP Genel Merkezinde kurulmuştur ve Muharrem İnce oltanın ucundaki küçük yemdir. Asıl hedef Erdoğan'dır. Biz namertçe bir kumpastan bahsediyoruz. Ali Haydar Bey hala "Cumhurbaşkanı yapmıştır" demeye getiriyor. 

Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'nin açıklamalarına cevap vermek zorundadır. Adam diyor ki "beni bu partiden uzaklaştırıyosunuz, sen yapıyorsun" diye Kılıçdaroğlu'nu işaret ediyor. Kılıçdaroğlu cevap veremiyor ve bizim yorumcular da kalkıp hala "Erdoğan yapmıştır" diyor. Valla brova. 

Yorumlar
Günün Manşetleri