MEDYA

Deniz Bayramoğlu ve eşi Ece Üner rakip oldu! Deniz Bayramoğlu kimdir, nereli?

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğundan istifa eden Buket Aydın'ın yerine gelen Deniz Bayramoğlu, eşi Ece Üner ile rakip oldu. Deniz Bayramoğlu Kanal D'de Ece Üner Show TV'de haberleriyle yarışacak. Peki Deniz Bayramoğlu kimdir?

Kanal D Ana haber sunucusu Buket Aydın, dün sürpriz bir şekilde  Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiği görevlerden yorulduğu ve yıprandığı gerekçesiyle istifa ettiğini duyurmuştu.


Kanaldan edinilen bilgilere göre Aydın'ın istifasının ardından Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevine Deniz Bayramoğlu'nun getirileceği öğrenildi.

Demirören Medya Grubu çalışanlarına şöyle bir mesaj gönderildi:

"Kanal D Ana Haber Bülteni Spikeri ve Kanal D Haber Başkanı Sn. Buket Aydın ile Kurumumuzun yolları bugün (09.05.2020) itibari ile ayrılmıştır. 11.05.2020 tarihi itibari ile Kanal D Ana Haber ekran yüzü olarak Sn. Deniz Bayramoğlu atanmıştır.Sn. Buket Aydın'a görev yaptığı dönem süresince kurumumuza vermiş olduğu emek ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletir, Sn. Deniz Bayramoğlu'na yeni görevinde başarılar dileriz."

İKİ EŞ BİRBİRİNE RAKİP OLDU
Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunmakla görevlendirilen Deniz Bayramoğlu, bu atamayla Show TV Ana Haber Sunucusu olan eşi Ece Üner'e de rakip oldu.

DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR?
Deniz Bayramoğlu, 1975 yılında Malatya'da doğdu. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği bölümüne başladı ancak gazeteci olmak için 3 yılın sonunda eğitimini yarıda bıraktı.