MEDYA

Diriliş Ertuğrul yıldızı Engin Altan Düzyatan'dan Pakistanlı hayranlarına Urduca bayram mesajı

Pakistan'da Diriliş Ertuğrul rüzgarı esiyor. Ülkenin en sevilen dizileri arasına giren Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan bu bayram Pakistanlı hayranlarına bir jest yaparak bayram mesajı yayınladı.

 Diriliş Ertuğrul dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Engin Altan Düzyatan Pakistan'da da izlenme rekorları kırıyor. Engin Altan Düzyatan bu sevgi seli karşısında bu bayram duyarsız kalmadı. 

Diriliş Ertuğrul dizisi Ramazan ayının başından itibaren Pakistan’da yayınlanıyor. Ülkede büyük bir ilgi gören dizi, birçok farklı konuyla gündem olmakta. Asyalı sanatçıların Diriliş Ertuğrul’un jenerik müziğini çalarak başlattıkları sosyal medya etkileşimi büyük bir iz bırakmıştı. 

Pakistan’da dizinin Urduca yayınlanması geniş kitlelerin diziye büyük hayranlık beslemesini sağladı.Engin Altan Düzyatan da İngilizce ve Urduca karışık bir bayram mesajı yayınlayarak Pakistanlı hayranlarına seslendi. 

Kardeş ülkeden selamlar diyen Engin Altan Düzyatan Pakistanlı müslümanların Ramazan bayramını kutladı. Pakistan televizyonu