MEDYA

Doktorlarda tepki yağdı! Müge Anlı özür diledi...

Koronavirüsle mücadele eden doktorların çabası her gün alkışlarla takdir görürken Müge Anlı sağlık çalışanlarını eleştiren açıklamalar yaptı. Müge Anlı'nın sözleri doktorlardan ve sosyal medyadan büyük tepki topladı. Gelen tepkiler üzerine ise Müge Anlı canlı yayına başlanarak özür diledi.

ATV’de yayınlanan programında migren hastalığı olduğunu söyleyen ve sürekli acile gittiğini belirten Müge Anlı, koronavirüs bulaşabilir endişesiyle hastanede değil de arabada iğne olmak istediğini fakat doktorların bunu tedbir amaçlı kabul etmediğini ifade etti.

SONRA DOKTORLARA İYİ DAVRANIN

İğne yaptıramadığını söyleyen sunucu, doktorların tavırlarından memnun olmadığını belirterek “Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın” ifadelerini kullandı.

Anlı devamında arabada migren iğne olmasını kabul etmeyen doktor için “İnşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın” dediğini anlattı.

Sosyal medya kullanıcıları ve sağlıkçılar bu sözlerin ardından sosyal medyada "Müge Anlı özür dilesin" kampanyası başlattı.