MEDYA

Ece Üner Jülide Ateş'i kızdırdı! Jülide Ateş fotoğraflarla cevap verdi!

Ece Üner Armağan Çağlayan Youtube kanalında Jülide Ateş'le ilgili bir anısını anlatmış ve bir polemiğin fitilini ateşlemişti. Jülide Ateş, Ece Üner'in bu sözlerine bozulmuş olacak ki İnstagram hesabından "saha mı dediniz?" diyerek eski fotoğraflarını paylaştı.

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Armağan Çağlayan'ın YouTube programında Jülide Ateş için söyledikleriyle dikkatleri üzerine çekince Ateş, harekete geçti. Instagram hesabından birçok fotoğraf payalaşan Jülide Ateş, Ece Üner'e cevabını verdi.

Armağan Çağlayan, geçtiğimiz haftada YouTube'da yayımladığı ''Gör Beni'' programına Ece Üner'i konuk aldı. Zaman zaman sivri diliyle sosyal medyanın gündemi haline gelen Ece Üner, bu kez programda söyledikleriyle ortalığı salladı. 

Program esnasında bir dönem kendisi gibi Show TV Ana Haber Bülteni sunucusu olan Jülide Ateş ile ilgili anlattıklarıyla da Armağan Çağlayan'ı kahkahalara boğan Üner, Ateş'i oldukça kızdırdı. Üner, Ateş'le ilgili olarak şunları anlattı:

"2014'te ilk Show Ana Haberi sunmaya başladığımda gençtim, yaşım küçüktü. Çok röportaj talebi geliyordu ve röportajlarda şöyle diyordum: 'Nevşin Mengü, şu, bu, biz alandan geliyoruz. Bir gün Alibeyköy su baskınında, ertesi gün depremde, ertesi gün savaşta, cephede. Artık öyle Türkiye güzeli olup haber sunmak yok' dedim, iki hafta sonra Jülide Ateş geldi yerime. Ben yerleri süpürerek çıktım."