MEDYA

Ece Üner'den Buket Aydın'a destek

Show TV Haber Spikeri Ece Üner, bölgeden paylaştığı fotoğraflarla eleştiri alan Kanal D Spikeri Buket Aydın'a destek verdi.

Kanal D Ana Haber Sunucusu Buket Aydın, Barış Pınarı Harekatı devam ederken, PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye gitti ve orada verdiği pozu sosyal medya hesabı Instagram'dan "Saldırsanız da buradayız" notuyla yayınlamıştı.

Makyajlı görüntüsü ve takılarıyla eleştiri alan Buket Aydın destek meslektaşı Ece Üner'den geldi. 

Buket Aydın gibi sınırda olan Ece Üner, "Buket Aydın konusu üzerine" diyerek şunları yazdı:

'MAKYAJA ALDANMAYIN'

"Canım insanlık; bugün size bir anne, bir kadın ve geçtiğimiz birkaç günde birkaç ölüm tehlikesi atlatmış bir gazeteci olarak bir sistemim var. Buket Aydın sınırda gözlerimin önünde hiçbir komando, özel harekat, jandarma, polis koruması olmadan görevini yaptı! Bu cesareti ne bir saat, ne de makyaj kapatabilir! Keskin nişancıların, roketatarların, havan mermilerinin hedefinde geçirdiğimiz her bir saniye, meslek aşkına bir ömürlük şehadettir! Bizim sektörde de hiçbir şey hiç kimse dışarıdan göründüğü gibi değildir. Makyaja aldanmayın. Zaten gerçeğin mayası gözle görülmez kalple, zamanla ve vicdanla görülür. Sizlerin vicdanı da bilirim ki yanılmaz bir yargıçtır. Saygılarımla Ece."

Yorumlar
Günün Manşetleri