MEDYA

Ertuğrul Özkök'ün derdi ejder meyveli smoothie

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, bugün köşesinden resepsiyon izlenimlerini yazdı. Merakla Vahap Munyar'ın Külliye resepsiyon mönüsünü yazmasını bekliyordu ama Vahap Munyar gazeteden istifa etmişti.

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ilk kez 29 Ekim resepsiyonu için Cumhurbaşkanlığı tarafından Külliye'ye davet edildi.

Köşesinden resepsiyon izlenimlerini yazan Ertuğrul Özkök'ü geçen sene mönüde bulunan Ejder Meyveli Smoothie ve Zencefilli Somonlu Suşi'yi göremeyince hüsrana uğramış. 

Özkök, yaşadığı hayalkırıklığını şöyle anlattı: "O an muhalif medyaya çok kızdım. Geçen yıl bu iki harika şeyi çok eleştirince mönüden çıkarmışlar.Yine de tepside çok değişik ve güzel alkolsüz kokteyller vardı. Ben taze incirli, yani Ege deyişi ile “bardacıklı” bir kokteyli aldım ve çok sevdim" 

Ertuğrul Özkök bu yılki mönüde neler olduğunu Vahap Munyar'ın köşesinden okumayı umduğunu çünkü bundan önceki son iki 29 Ekim davetinin mönü uzmanının Munyar olduğunu belirtti.

Oysa Özkök bunları yazarken Vahap Munyar çoktan Hürriyet'ten istifa etmişti. 

KURAN'I DİKKATLE DİNLEDİM

Ertuğrul Özkök, resepsiyonda okunan Kur'an içinde şunları yazdı:

29 Ekim programı Kuran okunmasıyla başladı. Kuranı Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan bir görevli okudu. Gerçekten güzel okuyordu...

Ama dikkat ettim, Kuran okunurken salonda birçok kişi sohbetine devam ediyordu.

Ben dikkatle dinledim.

Yorumlar
Günün Manşetleri