MEDYA

Fatih Altaylı öğrenci yurdunu beğenmeyen umreciye ateş püskürdü

Umreden dönen vatandaşlardan bazılarının YKY yurtları için 'Burası ahır gibi' yorumu Habertürk yazarı Fatih Altaylı'yı çileden çıkarttı. Altaylı, "O girdiği için artık orası ahır olmuştur. " dedi.

Umreden gelen 10 bin 330 kişi Ankara ve Konya'da karantinaya alınmış, ardından sosyal medyada bazı görüntüler yayınlanmıştı.

 Özellikle Ankara Gölbaşı'nda kalan vatandaşların bir kısmı yerleştirildikleri yurt için  "Ahır burası ahır! Ne temizlik yapılıyor, ne yemek veriliyor. Biz burada hasta olacağız" yorumu tepkilere neden olmuştu.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da bu sözlere çok sert tepki gösterdi ve "“Ahır” dediği yer birimizin evladının 4 yıl boyunca yatıp kalkacağı ve onu oraya türlü yokluk içinde yollayan ana babasına bir diploma gösterebilmek için kalacağı yer. O girdiği için artık orası ahır olmuştur. Öğrenci geri gelince yeniden yurt olur!" diye yazdı.

İŞTE ALTAYLI'NIN O YAZISI

Umreden dönmüş. 
Devlet corona getirdiyse ona buna bulaştırmasın diye, öğrenci yurdunda karantinaya almış. 
O yurttaki öğrenciyi de apar topar çıkarıp memleketine yollamış. 
Talebenin yatağında yatacaklar odaya giriyor ve beğenmiyor. 
Ar denen şeyden nasibini almadığı için şöyle diyor: “Burada kalınır mı yahu, ahır gibi burası.” 
“Ahır” dediği yer birimizin evladının 4 yıl boyunca yatıp kalkacağı ve onu oraya türlü yokluk içinde yollayan ana babasına bir diploma gösterebilmek için kalacağı yer. 
Umreci beğenmiyor. 
“Ahır gibi” diyor. 
Belki de haklı. 
O girdiği için artık orası ahır olmuştur. 
Öğrenci geri gelince yeniden yurt olur!

Yorumlar 10 Yorum
Günün Manşetleri