MEDYA

Fatih Altaylı'dan bomba Süleyman Soylu yorumu: Kahraman olarak geri döndü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını değerlendiren Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Soylu'nun bu süreçten güçlenerek çıktığını ve olayın kazananı olduğunu belirtti.

Habertürk yazarı Altaylı, kaleme aldığı yeni yazısında, istifa kararı verdiğini duyurduktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını kabul etmediği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

KAZANAN SÜLEYMAN SOYLU OLDU

"Dünün kazananı hiç şüphesiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu." diyen Fatih Altaylı, "Cuma akşamından, Pazar akşamına kadar Cuma günü ortaya çıkan görüntülerin sorumlusu idi. İktidara en yakın gazetenin Türkçe ve İngilizce edisyonlarının dahi hedefe koyduğu, beceriksizlikle suçladığı sorumlu yönetici idi. Pazar akşamı istifayı bastı. 2 saat sonra 'Kahraman' olarak geri döndü. Hem de ne dönüş." görüşünü savundu.

DAHA GÜÇLÜ GERİ DÖNDÜ

Altaylı, yazısında şunları kaydetti: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın kendisini yere göğe koyamayan, müthiş övgülerle dolu bir açıklaması ile.

Daha önce hiçbir Bakan’ın mazhar olmadığı övgülerle ve bu övgüleri hak eden tavrından ötürü Cumhurbaşkanı tarafından istifası kabul edilmeyerek, tam aksine bir da taltif edilerek. İstifa ettiği andan çok daha güçlü bir biçimde geri döndü Soylu.

Tam da siyasi hasımlarının zil takıp oynamaya başladığı bir anda. Tam da bazıları yerine kimi getirsek diye isim aramaya başladığı anda.

Yorumlar 12 Yorum
Günün Manşetleri