MEDYA

Herkes bu merdivenlerde özçekim peşinde

Ekim ayının başında vizyona giren gişeleri alt üst eden Joker filmindeki baş rolün dans ettiği merdivenlere insanlar özçekim yapmak için akın ediyorlar. Merdivenler kısa bir sürede New York'un olmazsa olmazı haline geldi. Yüzlerce insan her gün burayı ziyaret ediyor. Joker pozu veren insanlar çekildikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmiyor.

Ekim ayının başında vizyona giren gişeleri alt üst eden Joker filmindeki baş rolün dans ettiği merdivenlere insanlar özçekim yapmak için akın ediyorlar. Merdivenler kısa bir sürede New York'un olmazsa olmazı haline geldi.
Yüzlerce insan her gün burayı ziyaret ediyor. Joker pozu veren insanlar çekildikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmiyor.

Yeni akımın, hayvanat bahçesi, botanik bahçeleri ve Yankee Stadyumu'na ev sahipliği yapmasına rağmen adı geçmişteki şiddet olayları ve kundaklamalarla anılan Bronx semtinin imajını değiştirebileceği belirtiliyor.

REKOR KIRDI

Bu arada Batman'in azılı düşmanı Joker'i (Arthur Fleck) Amerikalı oyuncu Joaquin Phoenix'in canlandırdığı film, Ekim'de gösterime giren filmler arasında en fazla gişe hasılatı yapan yapım oldu.

Yorumlar
Günün Manşetleri