MEDYA

Ispanak zehirlenmesi Müjdat Gezen'i de vurdu

Ispanak zehirlenmesi, Müjdat Gezen’i de hastanelik etti. Gezen’in İstanbul ve İzmir’de sahneleyeceği tiyatro gösterilerinin iptal edildiği açıklandı.

Tiyatro oyuncusu Müjdat Gezen de ıspanak zehirlenmesi nedeniyle hastanelik oldu. Müjdat Gezen ve öğrencilerinin sahneleyeceği, Yılmaz Özdil’in Mustafa Kemal kitabından uyarlanan tiyatro oyununun İzmir’de ve İstanbul’da yapılacak gösterimlerinin bu sebeple iptal edildiği duyuruldu.

Oyunların iptal olduğu haberini sosyal medyadan duyuran Uğur Dündar, tüm etkinliklerin ıspanak zehirlenmesinden dolayı iptal edildiğini açıkladı.

Dündar, önemli rollerden bir oyuncunun ıspanaktan kliniğe kaldırılmasından dolayı söz konusu etkinliklerin iptal edildiğini aktardı.

Uğur Dündar, sosyal medya hesabı Twitter'dan "FLAŞ! Usta tiyatrocu Müjdat Gezen ve öğrencileri, yarın İzmir-Karşıyaka'da, 7-8 Kasım'da da İstanbul'da, değerli kardeşim Yılmaz Özdil'in muhteşem M.Kemal eserinin galalarını yapacaklardı. Ancak önemli rollerden birinin oyuncusu ıspanaktan kliniğe kaldırılınca hepsi iptal oldu!.." diye yazdı.