MEDYA

Jet Sosyete'den Şeyma Subaşı'na olay gönderme

Jet Sosyete yeni bölümünde Gizem karakteriyle Şeyma Subaşı'nı ti'ye alıyor. Dizi karakteri Gizem, Şeyma Subaşı gibi kendi hayatını kaleme aldı.

Gülse Birsel’in dizisi Jet Sosyete’den yeni fragmanında Şeyma Subaşı'na gönderme yapıldı. İlk kitabı “Sadece Şeyma” ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı’na dizide yer verildi.

Geçen sene TV 8'de yayınlanan bu yıl ise internet platformunda devam edecek olan Jet Sosyete güldürmeye devam edecek. Gülse Birsel’in kaleminden çıkan komedi dizisi, bu hafta Şeyma Subaşı’na yaptığı göndermeyle olay oldu.

Dizinin yeni bölümünde Gizem yazar olur ve “Basit Gizem” adıyla bir kitap çıkarıyor. Gizem’in “Herkesin seni ezmesine izin veremezsin çünkü sen avokado değilsin” şeklindeki göndermesi ise akıllara direkt Şeyma Subaşı’yı getirdi.

'HERKESİ MUTLU EDEMEZSİN ÇÜNKÜ PİZZA DEĞİLSİN'

Şeyma Subaşı’nın “Sadece Şeyma” isimli kitabındaki “Herkesi mutlu edemezsin çünkü pizza değilsin” sözleri sosyal medyada gündem olmuş ve günlerce konuşulmuştu.

DİZİYE YENİ İKİ İSİM KATILDI

Jet Sosyete’nin merakla beklenen yeni sezonuna ise iki yeni oyuncu dahil oldu. İlk bölümü 11 Ekim Cuma günü yayınlanacak dizinin kadrosuna Özkan uğur ve Mahir İpek de katıldı.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, başrollerini Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren gibi isimlerin paylaştığı Jet Sosyete, yeni sezon ilk bölümüyle 11 Ekim Cuma günü yayınlanacak. Üçüncü sezon bölümleri ise 50 dakika olacak.

Yorumlar
Günün Manşetleri