MEDYA

Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran soru

ATV Ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de 125 Bin değerindeki 'Superman II' sorusu izleyenleri şaşırttı. İşte 125 bin TL'lik soru ve cevabı..

Dünya televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner olmak İster'de 1980 yapımı "Superman 2" adlı filmde Clark Kent ve Lois Lane'in, Daily Planet'te sohbet ettikleri sahnede arka plandaki posterde Türkçe yazan yazı soruldu yarışmacı zor anlar yaşadı..

 Kim Milyoner Olmak İster'in 865. yeni bölümüne "1980 yapımı 'Superman II' adlı filmde Clark Kent ve Lois Lane'in, Daily Planet'te sohbet ettikleri sahnede arka plandaki posterde Türkçe olarak hangisi yazar?" sorusu geceye damga vurdu.

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK ARANAN SORU

Yarışmacı Emir beye sorulan 125 bin TL değerindeki sorunun cevabı Milyoner Olmak ister izleyicileri tarafından merak edildi ve sosyal medyada en çok aranan soru oldu. Fakat doğru cevabı kimse bulamadı..

Emir beye sorularn "1980 yapımı Superman II adlı filmde Clark Kent ve Lois Lane’in Daily Planet’te sohbet ettikleri sahnede arka plandaki posterde Türkçe olarak hangisi yazar?" sorusunun şıklarında;