MEDYA

Koronavirüs hangi şehirde İstanbul'da mı canlı yayında yine gündeme geldi

Türkiye'de koronavirüs vakası İstanbul'da mı değil mi sorusunun peşini gazeteciler bırakmıyor. CNN Türk muhabirinin ardından şimdi de Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz bu sorunun peşine düştü.

Didem Arslan Yılmaz'ın konuğu olan Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, açıklanan vakayı takip ettiklerini ancak bunun kamuoyuna aktarılmasının yanlış olduğunu söyledi. Yılmaz ise vakanın İstanbul'daki bir devlet hastanesinde olduğunu ileri sürdü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de ilk koronavirüs vakasını açıklamasının ardından bu kez dikkatler vakanın hangi ilde olduğuna yöneldi.

Habertürk'te yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programında Koca'nın açıklamaları değerlendirilirken vakayla ilgili çeşitli iddialar bir kez daha gündeme geldi.

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Sağlık Bakanlığının bu konudaki önlemlerin yerinde olduğunu söylerken gelişmeleri takip ettiklerini anlattı.

habertürk

İLK KORONAVİRÜS VAKASI İSTANBUL'DA MI?

Programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz, koronovirüsün İstanbul'da olduğunu söyledi. Öztürk, açıklamasını doğrulatmaya çalışan Yılmaz'ı, "Öyle olduğu iddia ediliyor" cevabıyla geçiştirdi.

Halkı paniğe sürüklemek gibi bir niyetlerinin olmadığını söyleyen Yılmaz, tartışmanın son bölümünde bir kez daha Bakan Koca'nın açıklamadığı ilin İstanbul olduğunu ve ilgili kişinin devlet hastanesinde tedavisinin sürdüğünü ileri sürdü.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri