MEDYA

Müge Anlı'dan net tavır: Ben bu adamı aramam

ATV'de yıllardır yaptığı programla bir televizyon klasiği olan Müge Anlı bu kez dikkat çeken bir tavır gösterdi. Bir ailenin kayıp başvurusunu 'ben bu adamı aramam' diye kabul etmedi. Bu tavır sosyal medyada büyük destek buldu.

ATV'de sunduğu program ile adından söz ettiren ve özellikle kayıp ve cinayetler konusunda bir marka haline gelen Müge Anlı bugün yayınlanan programında yaşanan olay ile gündem oldu. 

12 YILDA İLK KEZ YAPTI

Sosyal medya üzerinden de en çok konuşulan arasına giren Müge Anlı programına yapılan kayıp başvursunda ailenin kayıp şahıs ile ilgili anlattığı bilgilerden sonra 12 yıldır yaptığı programında ilk kez bir tavır gösterdi. 

Kayıp Vakkas Akteke isimli şahıs için programa gelen aile ile ilgili Müge Anlı “Bu kaybı aramama hakkımı kullanıyorum” dedi.

'HER KAYBI ARAMAK ZORUNDA DEĞİLİM'

Müge Anlı canlı yayında "Ben her kaybı aramak zorunda değilim. Vakkas Akteke aramama hakkımı kullanıyorum. Bu duruma bir kere düştüm. Babasını öldüren kızda. O zamanda söyledim bilseydim almazdım diye. Bence siz jandarmaya başvurun çok özür diliyorum." diye konuştu. 

ÖLENE KADAR MÜGE ANLI'CIYIZ

Müge Anlı'nın bu kararı sosyal medya büyük yankı buldu. "Karısı kız çocuk doğuruyor diye hamileyken bile karısını döven bi adam kaybolmuş adamın kardeşi adamı aramaya gelmiş müge anlı "ben böyle bi adamı aramam kusura bakmayın başına bi iş geldiyse de iyi olmuş" diyip geri gönderdi ölene kadar müge anlı'cıyız" yorumları geldi. 

Yorumlar
Günün Manşetleri