MEDYA

Nedim Şener hız kesmiyor! Bülent Arınç'a şimdi de...

Bülent Arınç'ın "KHK faciadır" sözleri gündeme oturmuş en çok tepki verenlerden biri de Nedim Şener olmuştu. Nedim Şener'in Bülent Arınç'a FETÖ ile ilgili göndermeleri bitmek bilmiyor.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın "KHK faciadır" sözleri hala tartışılırken Nedim Şener bugün de Arınç'a gönderme yapan bir yazı yazdı.

Daha önce "Ben de fotokopici Mehmet'i gördükçe yerin dibine geçiyorum" diyerek Arınç'ın sözlerine gönderme yapan Nedim Şener şimdi de "ankesörlü hat" üzerinden Arınç'a sorular yöneltti.

Ankesörlü hattan yapılan görüşmeleri hatırlatan ve dava sürecinin halen devam ettiğini belirten Şener, "Ankesörlü hat olayı da facia mıdır?" ifadesini kullandı. 

İŞTE NEDİM ŞENER'İN YAZISINDAN İLGİLİ BÖLÜM

Bırakın “ahlak ve eğitim hareketi” olmasını FETÖ, dini anlamda bir tarikat ya da cemaat bile sayılmaz. Çünkü üyelerine açıkta abdest almayı, namaz kılmayı yasaklamış, eşlerinin başlarını açıp, şaşırtma amacıyla kapılarının önüne alkol şişeleri koyma talimatları vermiş, başta ABD olmak üzere yabancı istihbarat örgütlerine Türkiye’nin milli sırlarını satmış bir örgüttür.

Tüm bu bilgileri, TSK’daki üyeleri ve ‘mahrem imamların’ itiraflarından öğreniyoruz. Sayıları hiç de az değil. Ankesörlü hat adı verilen haberleşme yöntemiyle bugüne kadar 14 bin 433 FETÖ elemanı gözaltına alındı. Ekim ayı itibarıyla bunların 6 bin 26’sı FETÖ ile ilgili itiraflarda bulundu. Yani gözaltına alınanların yüzde 42’si itirafçı oldu.

Ama ne hikmetse FETÖ’cülerin, örgütün en önemli haberleşme sistemi diye itiraf ettiği ‘ankesörlü hat’ konusunda yüksek yargı bir türlü karar veremiyor.

Bu arada FETÖ’cüler tıpkı ByLock, tıpkı KHK’da olduğu gibi ankesörlü hat ile haberleşmenin suç olmadığına dair kampanya yapıyor. Kimbilir, belki de FETÖ mensuplarının kabul ettiği bu yöntem hakkında bir başka siyasetçi de “ankesörlü hat soruşturmaları faciadır” diyerek buna sözcülük yapacaktır.

Yorumlar
Günün Manşetleri