MEDYA

Nedim Şener'den Sözcü davası kararına tepki

Sözcü Gazetesi davasında gazetenin yazarlarından Emin Çölaşan ve Necati Doğru'ya "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi. Hürriyet yazarı Nedim Şener, bu karara tepki gösterdi.

Sözcü Gazetesi'ne silahlı terör örgütüne dahil olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etme suçlaması ile açılan davada karar açıklandı.

Gazete yazarlarından Emin Çölaşan ve Necati Doğru "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı

Çölaşan ve Doğru ile birlikte toplam 7 gazete çalışanına ceza verildi.

Oy birliği ile alınan kararlara göre gazete çalışanları Mustafa Çetin ve Metin Yılmaz 3 yıl 4'er ay, Yücel Arı, Gökmen Ulu ve Yonca Yücekaleli ise 2 yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırıldı. Gazetenin firari sahibi Burak Akbay'ın dosyası ise ayrıldı.

NEDİM ŞENER'DEN TEPKİ!

Karara sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki gösteren Hürriyetyazarı Nedim Şener, "Bu karar en çok FETÖ’cüleri sevindirir" ifadelerini kullandı.

Şener, şöyle debam etti: "FETÖ’cülük Emin Çölaşan’a, Necati Doğru’ya mı kaldı. Yanlış karar Fetö ile mücadeleye zarar verecektir"

nedim şener

Yorumlar
Günün Manşetleri