MEDYA

O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? İşte O Ses Türkiye 2020 birincisi!

O Ses Türkiye 2020'de canlı yayında final heyecanı yaşandı. O Ses Türkiye şampiyonu ise sms oylaması sonucunda belli oldu. O Ses Türkiye'de finale kalan 6 yarışmacı 15 Şubat Cumartesi akşamı TV8'den canlı yayınlanan büyük finalde mücadele etti. Peki O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu?

Dalgakıran, Uygar Erdoğan, Eyüp Sultan Aylar, Biran Ceren Dörter, Turgut Çıngı ve Soner Kip arasında şampiyon hangisi oldu? İşte O Ses Türkiye 2020 şampiyonu ve finalde yaşananlar.

TV8 ekranlarında Eylül ayından bu yana devam eden O Ses Türkiye'de 15 Şubat Cumartesi akşamı canlı yayında final heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye'nin finalinde Hadise, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Murat Boz'un takımlarından 6 yarışmacı mücadele etti. Canlı yayındaki büyük mücadele sonrasında O Ses Türkiye 2020 şampiyonu olan yarışmacı belli oldu.

O Ses Türkiye finalde kimler yarıştı?

Hadise'nin takımından Eyüp Sultan Aylar ve Biran Ceren Dörter, Beyazıt Öztürk'ün takımından Soner Kip ve Uygar Erdoğan, Murat Boz'un takımından Turgut Çıngı ile Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran O Ses Türkiye 2020 finalinde yarışan isimler oldu.

O Ses Türkiye finalde kimler elendi?

Canlı yayındaki ilk turda yarışmacıların performanslarının ardından sms oylaması yapıldı. O Ses Türkiye'de 6. olan ve finalde ilk turda elenen isim ise Hadise'nin takımından Biran Ceren Dörter oldu.