MEDYA

Pekmez tankı patladı 21 kişi hayatını kaybetti ilginç ölüm vakaları

Trajik bir o kadar da ilginç ölüm vakalarını sizler için derledik...

Dansçı Isora Duncan, boynuna bağladığı atkı arabanın kapısına sıkışınca boğularak hayatını kaybetti.

Duncan 1927'de yeni aldığı üstü açılır arabasını ilk defa kullanıyordu, arkaya doğru yaslandı ve eşarbı boynunda sıkışarak onu yol boyunca sürükledi...

Segway marka gingerların sahibi, ürününü kullanırken kaza yaptı...

2010 yılında Jim Heselden şirketi aldıktan aldıktan sonra kendi gingerıyla evinin yakınlarındaki bir patikadan geçiyordu. Daha sonra dengesini kaybetti ve 30 fitlik yükseklikten nehre düşerek hayatını kaybetti.

ABD'li kongre üyesi traş olduktan sonra hayatını kaybetti. Çünkü tıraş fırçasının üzerinde Şarbon hastalığını taşıyan bakteriler vardı.

Michael F. Farley, tıraş olduktan sonra yüzündeki şikinlikten ve ağrıdan rahatsız olduğu için hastaneye gitti. Daha sonradan anlaşıldı ki tıraş fırçasında ve o fırça hangi hayvanın kılından yapıldıysa üzerinde şarbon bakterileri vardı.

Birçok kişi çok fazla su içmekten hayatını kaybetti..

Resmi olarak hiponatremi olarak bilinen bu ölüm türü, sodyum seviyeleri inanılmaz derecede düşük olduğu zaman gerçekleşiyor. 2007'de bir kadın üç saat içinde, Nintendo Wii kazanmak için altı litre su içti, kustu ve saatler sonra öldü. Birçok sporcu da aşırı hidrasyon sonucunda hayatını kaybetti.