MEDYA

RTÜK Başkanı Şahin'den televizyonlara teşekkür

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, gerek ekran önü, gerekse ekran arkası, medyanın her alanında çalışıp, emek verenlere teşekkür etti.

Başkan Şahin, hem bir eğitim, hem de eğlence aracı olan televizyonun, haber almak ve rahatlamak için izleyen Türk halkının önemli bir ihtiyacını karşıladığını dile getirdi. Sorumlu yayıncılık yapılması ilkesini hatırlatan RTÜK başkanı Şahin uyarılarda da bulundu.

Haber ve programlarda, tatil olan okullar nedeniyle çocukların da evde olduğu saatlerin gözetilerek, aileye de uygun yayınlar yapılmasını istedi.

RTÜK başkanı Ebubekir Şahin'in Twitter hesabından yaptığı o açıklama;

Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında dün gerçekleştirilen kritik zirve sonrasında gördük ki, bir süre daha evlerimizde bulunmaya hatta mümkün mertebe uzaktan çalışmaya devam edeceğiz. Son veriler ışığında alınan önlemlerin çok isabetli olduğu ve tedbirlere riayet ederek salgın hastalıktan korunmaya devam edeceğimiz aşikâr. Bu minvalde öğrencilerimiz bir yandan teknolojinin yardımıyla uzaktan eğitimlerine devam ederken diğer yandan da eğlenceli vakit geçirecek mecraları kullanıyorlar. Tabii ki, sihirli kutumuz bu aralar çok daha popüler olacak...

Yorumlar
Günün Manşetleri