MEDYA

Survivor 2020'de dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Uzun zamandır merakla beklenen Survivor 2020 başladı. Peki Survivor’da kim eleme adayı oldu, eleme ne zaman? İşte Survivor 2020'de dokunulmazlığı kazanan ilk takım

Bu yıl ünlüler ve gönüllüler konsepti ile hayranları ile buluşan Survivor'da takımlar ödül ve dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya geldi. İşte Survivor'da kazananlar ve kaybedenler..

Survivor 2020'nin ilk bölümünde yarışmacılar önce ödül ardından dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya geldiler. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık mücadelesini kaybeden takımın ada konseyinde Survivor 2020'de oylama sisteminde nasıl bir fark olduğunu, eleme adaylarının nasıl belirleneceği, adaya veda edecek ismin hangi gün açıklanacağını ada konseyinde yapılacak oylama öncesinde anlattı. Peki, Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor'un ilk oyununu kim kazandı? 
Survivor 2020'nin 1. bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Çekiç, ip ve çivi almak için mücadele eden Survivor Ünlüler Gönüllüler'de ilk oyunu 2-0 ünlüler takımı kazandı. Kaybeden takım olan Gönüllüler ise barınma ihtiyaçları için gerekli olan ekipmanlara 2 gün sonra sahip olacak.

Survivor’da ilk eleme adayı kim oldu? 
Takım içerisinde yapılan oylama sonrasında Gönüllüler takımında yer alan Fatma Günaydın, 6 oyla Survivor 2020'nin ilk eleme adayı oldu. 2. ve 3. eleme adayı en çok oyu alan isim belirleyecek ve adaya veda edecek ilk isim belirlenecek.