MEDYA

Uşaklı ultra maraton koşucusu Akın Yeniceli Kim Milyoner Olmak İster'de kırdı geçirdi! İşte Akın Yeniceli'nin başından geçenler...

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e Uşaklı ultra maraton koşucusu Akın Yeniceli katıldı. Programa koşarak giren Akın Yeniceli anlattıklarıyla Kenan İmirzalıoğlu ve izleyenleri kahkahalara boğdu. Peki Akın Yeniceli kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Akın Yeniceli'nin maraton anılarını anlattığı anlar Kenan İmirzalıoğlu'nu ve ekran başındaki izleyenleri adeta kırdı geçirdi.

İşte babasıyla birlikte çiftçilik ve besicilik yaparken yaptığı uzun koşularla keşfedilen ''Koşan Adam'' lakaplı Akın Yeniceli'nın seyircileri gülmekten kırdı geçirdiği o anlar...

Ekranların büyük merakla takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e Uşaklı ultra maraton koşucusu Akın Yeniceli katıldı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun kendisini stüdyoya davet etmesiyle birlikte programa koşarak giren Akın Yeniceli'nin hayat hikayesi geceye damga vurdu. 

Babasıyla çiftçilik ve besicilik yaparken yaptığı uzun koşularla keşfedilen Akın Yeniceli o anları böyle anlattı:

'Antrenör bulununca Uşak'ta, antrenörüm dedi ki, 'Ben seni nasıl koşuyorsun bir göreyim' dedi. 'Ben seni arayıncaya kadar koş. Ben seni arayınca dönersin' dedi. Koşuyorum, koşuyorum, koşuyorum Manisa Salihli'ye kadar inivermişim.