MEDYA

Yasak Elma dizisinde sürpriz! Geri dönüyor

Yasak Elma dizisinin yeni fragmanının yayınlanmasının ardından bomba bir haber geldi.. Ünlü oyuncu diziye geri dönüyor..

FOX TV ekranlarının bol entrikalı dizisi Yasak Elma'nın 69. yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz!  İrem karakterine hayat veren Zeynep Bastık yeniden diziye geri döndü.

Halit'ten boşanmaya karar veren Yıldız için düzenlenen doğum günü partisinde dizide daha önce İrem karakteriyle tanınan Zeynep Bastık ortaya çıktı. Bastık'ın diziye konuk oyuncu olarak mı dahil olduğu yoksa kadroda mı yer aldığı ise henüz bilinmiyor. 

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Tuvana Türkay, Nesrin Cevadzade ve Barış Kılıç'ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma'nın 17 Şubat Salı ekrana gelecek olan 69. yeni bölümde Zeynep Bastık'ın sır perdesi de aralanmış olacak. 

Öte yandan Zeynep Bastık, Yasak Elma'nın geçtiğimiz sezonlarında İrem karakteriyle rol almıştı. Zeynep Bastık'ın canlandırığı İrem, Yıldız (Eda Ece) ve Zeynep'in (Sevda Erginci) kuzeni, Taksim'de rock barda solistlik yapan bir karakter olarak seyirci karşısına çıkmıştı.