OTOMOBİL

Araba pazarları bir güzel anıya dönüşüyor! İki dev marka online satışlara başladı

TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre Alfaromeo ve Jeep markaları, online satış mantığına dayalı dijital showroom sistemine geçiyor.

Koronavirüs salgınıyla birlikte değişen alışkanlıklarımıza bir yenisi daha eklendi. Araba tutkunlarının ve otomobil satın almak isteyenlerin uğrak adresi araba pazarları online sisteme geçmeye başladı. Daha önce zaten kullanımda olan ikinci el sahibinden satış sitelerine sıfır araçların da satılabileceği yeni marka siteleri ekleniyor. İki dev marka Alfaromeo ve Jeep, showroomlarını dijital ortama taşıyarak hem müşterilerinin araçları detaylı bir şekilde incelemesini hem de bayi çalışanlarından bilgi alabilmesini hedefliyor.

Alfa Romeo ve Jeep, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evden çıkmamanın önem kazandığı bu dönemde, tüm bayi teşkilatının ve müşterilerinin sağlığını önceliğine alarak görüntülü görüşme hizmeti vermeye başladı.

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası AŞ'den (TOFAŞ) yapılan açıklamaya göre, sistem sayesinde, müşteriler alfaromeo.com.tr, jeep.com.tr, bayi web siteleri veya sosyal medya kanalları aracılığıyla dilediği bayinin temsilcisine bağlanabilecek.

Showroom'larda yer alan modellerin online ortamda canlı olarak incelenebileceği sistemde, ilgili tüm detaylar da anında öğrenilebilecek.