SAĞLIK

Ben deyip geçmeyin,kanser hücresi olabilir

Küçücük bir bendeki kanser, adamın ensesinden ve sırtından koca bir parçayı götürdü

Avustralyalı Ryan Glossop yakın zamanda bir arkadaşı cilt kanserinden ölünce rutin kontrollerini yaptırmak istedi. Ancak sonrasında hayatının şokunu yaşadı.37 yaşındaki Ryan Glossop yakın zamanda bir arkadaşını cilt kanseri nedeniyle kaybetmişti.Ryan bunun da etkisiyle kontrollerini ve testlerini yaptırmak için doktora gitti.

Önlem için giden ve sonuç çıkmayacağını düşünen Ryan hastanede hayatının şokunu yaşadı. Ryan'ın boynunda ben zannettiği küçük lekenin kansere dönüştüğü ortaya çıktı ve melanom teşhisi konuldu.Adamın Nevus Spillus adlı cilt sorunu, melanoma dönüşmüş ve çevresindeki cildin anormal test sonucu vermesine yol açmıştı.

Perth’ten Ryan Glossop’un ensesindeki bir benle ilgili endişe, ilk kez geçen yıl Kasım ayında söz konusu oldu, fakat 2 ameliyatın ardından adama hala kanserden kurtulduğunu söylenememişti.

37 yaşındaki adam, bu yıl Ocak ayında hem önceki ameliyatlardan kalan izleri gidermek hem de hedef bölgenin etrafından daha geniş bir temizlik için 3’ncü ameliyatı oldu, fakat bu da beklenen sonucu vermedi.