SAĞLIK

Koronavirüs vakaları ile ilgili tuhaf Türkiye araştırması

Türkiye'deki koronavirüs vakalarının incelendiği bir raporu değerlendiren Polimetre araştırma, yönetimin amacı "Halka Topluca Bayram Namazı Kıldırmak" sonucuna vardı.

Sağlık Bakanlığı'nın Koronavirüs ile ilgili "Türkiye olumlu yönde ilerliyor. Günler sonra düşüşe geçtik" şeklindeki bilgileri, bazı araştırma şirketlerini rahatsız etmişe benziyor.

Bu bilgileri raporlayan Polimetre Araştırma, hiç bir bilgi belgeye dayanmayan uçuk bir iddia ortaya attı. Yönetimin, Cuma namazlarını dahi yasaklayarak aldığı radikal kararları görmezden gelen Polimetre Araştırma, hükümetin "Halka topluca Bayram Namazı kıldırmak için" rakamları düşük gösterdiği iddiası ortaya attı.

İşte Polimetre'nin Türkiye'de koronavirüs raporunun dikkat çeken bölümü

SAĞLIK BAKANLIĞI VERİLERİNE GÖRE: Salgın OLAY ve ÖLÜM bağlamında TEPE noktasını görmüştür, Ancak bu durum 2. bir TEPE olmayacağı anlamına gelmez, OLAYLAR 20 güne sıfırlanacaktır, Takip eden 10-20 gün içinde de ÖLÜMLERİN sıfırlanması beklenebilir  OLAYLARIN tepe noktasının, 11-Nisan sokağa  çıkma vukuatından önce olması normal değildir, Tıp İnsanları tarafından açıklanması gerekir, Bakanlıkça açıklanan verilerde, doğru veri  açıkladığı kabul edilen ülkelere göre önemli farklılıklar vardır, Bu nedenle şu anki durumu DSÖ gibi tedbirli iyimserlikle izlemekteyiz. Merkezi Yönetimin amacının "Halka Topluca Bayram Namazı Kıldırmak" olduğu anlaşılmaktadır.

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri