SAĞLIK

Sağlık Bakanı'na olan rağbet birilerini rahatsız etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Koronavirüs ile ilgili duruşu partili partisiz bir çok kişi tarafından takdirle karşılanıp, sosyal medyada yoğun destek görmesi, bazı kesimleri rahatsız etti. Rahatsız olanlardan biri de Sabahattin Önkibar. Önkibar yayımladığı videoda sözü Sağlık Bakanlığı'na getirip bakın neler söyledi.

ANALİZ HABER/ Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüsü ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın gecesini gündüzüne katarak verdiği mücadeleden dolayı her kesimden takdir toplaması birilerini rahatsız etmişe benziyor.

Türkiye'nin bu salgından en az hasarla kurtulması adına uykuyu kendine haram eden Bakan Koca'nın özellikle sosyal medyada bu kadar rağbet görüp partili partisiz her kesim tarafından sevilip sayılmasına hazzetmeyen gazeteci Sabahattin Önkibar, Menzil Şeyhi ile ilgili bir dedikodu üzerine çektiği videoda sözü dolaştırıp Sağlık Bakanlığı ile Menzil arasındaki ilişkiye getirdi.

Ortaya atılan uçuk iddiaya göre, Nakşibendi Tarikatı'nın Adıyaman Menzil Şeyhi Seyyit Abdulbaki Erol'un, Koronavirüs ile konuştuğu için Türkiye'de virüsün etkili olmadığını çektiği video ile takipçilerine anlatan Sabahattin Önkibar, önce Menzil Şehyine verip veriştirdek sonra, sözü Sağlık Bakanlığı'na getirdi.

Önkibar, bir dedikodudan ibaret olan bu iddianın önemini şu sözlerle takipçilerine aktardı. "Bu söylentinin bir çoğunuzun nazarında kıymeti harbiyesi yok bunu biliyorum ama benim için var. Var olma sebebi ise Menzil Tarikatı'na üye binlerce insanın devlet kademelerinde tıpkı FETÖ gibi yerleştirilmeleri. Özellikle Recep Aktağ döneminden başlayan bir kadrolaşma, halen tüm hızıyla devam etmektedir" sözleri ile takdir toplayan Sağlık Bakanı ve çalışanlarını karalamaktan geri kalmadı.

Önkibar'ın bu fütursuz yayınına yer veren İstiklal Gazetesi'ne yorum yapan okurlar Önkibar'a hakarete varan yorumlar yaptılar. İşte o yorumlardan bir tanesi..

Yorumlar 12 Yorum
Günün Manşetleri