SİYASET

13 şehidimizin ardından CHP'nin dostlarımız videosu biz kez daha gündem oldu

Gara'da 13 vatandaşımızın şehit düşmesinin ardından, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un katıldığı bir canlı yayında partisinin dostlarını saydığı anların videosu bir kez daha gündem oldu.

13 vatandaşımızın şehit olmasının ardından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un 'dostlarımız' diye saydığı partilerin videosu bir kez daha gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında bir kez daha, 'Dostlarımız ile iktidar olacağız' ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, 'Dostlar'dan kastının ise kimler olduğunu yine açıklamamıştı. Akşam KRT TV'de bir programa katılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a bu soru soruldu. Özkoç, Kılıçdaroğlu'nun birlikte basın açıklaması bile yapmaktan kaçındığı HDP'yi dostlar arasında saydı.

"İYİ PARTİ-HDP-SAADET"

CHP Grup Başkanvekili Özkoç'a katıldığı canlı yayında, Kılıçdaroğlu'nun 'Dostlarımızla birlikte iktidar olacağız' sözleri hatırlatıldı. 'CHP'nin dostları kim?' sorusu yöneltildi.

Birlikte yol yürüdüğümüz siyasi partiler. Bunlar; Saadet Partisi, İYİ Parti, bizi destekleyen HDP dahil diğer tüm siyaseti partiler. Doğru Yol Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi...

Hatta bizi bugüne kadar CHP'ye bir tek oyu dahi nasip olmamış Türkiye Cumhuriyeti'nin 19 yılda geldiği noktayı görüp ister Saadet Partisi, ister Anavatan Partisi ruhuyla...

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri