SİYASET

23 Nisan'da 4 günlük sokağa çıkma yasağı mı olacak? Erdoğan açıklayacak

23 Nisan’dan itibaren 4 günlük sokağa çıkma yasağı gündemde. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi son toplantısında 23, 24, 25, ve 26 Nisan'da sokağa çıkma yasağı ilan edilip edilmemesini görüşecek. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak...

23 Nisan 2020'den itibaren 4 gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi gündemde. 4 günlük yasak için bugünkü Kabine Toplantısı'nda karara bağlanacak. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ulusa Sesleniş konuşması yapacak...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında dördüncü kez telekonferans yöntemiyle toplanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısında daha öncekiler gibi yine salgınla mücadele kapsamında alınan önlemler, uygulamalar ve ekonomiye etkileri en önemli gündem olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısına başkanlık edecek. Üç kez telekonferans yöntemiyle gerçekleşen kabine toplantısı yine aynı yöntemle toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıya, çalışmalarını sürdürdüğü İstanbul’daki Huber Köşkü’nden katılacak. Erdoğan, toplantının ardından kamuoyuna açıklamalarda da bulunacak.

BAKANLARDAN SUNUM

Toplantının ana gündemini daha önce olduğu gibi yine Kovid-19 oluşturacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın sunum yapacağı kabine toplantısında koronavirüsle mücadele için yürütülen çalışmalar, alınan tedbirlerin uygulamalara yansıması konuları değerlendirilecek.

Sokağa çıkma yasağına ilişkin uygulama ve bu yasağın önümüzdeki günlerde yaygınlaştırılıp yaygınlaştırılmayacağı konuları da toplantıda ele alınacak. Her bakan koronavirüs ile mücadelede yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönem hazırlıkları kapsamında bilgi verecek. Koronavirüsün ekonomiye olan etkisi, vatandaşlar için sağlanacak destek ve teşvikler de toplantıda masaya yatırılacak. Toplantıdan 23 Nisan’dan itibaren dört gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilanı kararı çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri