SİYASET

Abdülkadir Selvi'den bomba yazı! FETÖ'cüler de 'Her şey güzel olacak' demiş...

Hürriyet Gazetesi'nin tecrübeli yazarlarından Abdülkadir Selvi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim süreci boyunca kullandığı ''Her şey çok güzel olacak'' sloganının 15 Temmuz gecesi darbeci hainler tarafından dile getirildiğini söyledi.

Hürriyet yazarı Selvi, 'Kılıçdaroğlu FETÖ'yü aklıyor' başlığıyla yayımlanan yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

HULUSİ AKAR'A 'İMZALAYIN HER ŞEY GÜZEL OLACAK' DEMİŞLER

"Herhangi bir imada bulunmak gibi bir düşüncem yok." diyen Selvi, şöyle devam etti:

''Ama 15 Temmuz gecesi Mehmet Dişli’nin 'Başıma geç, Kenan Evren ol' teklifine sert tepki gösteren Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar darbeciler tarafından derdest edilmişti. Hulusi Akar orada da darbecilere yaptıklarının yanlış olduğunu ve başarısız olacaklarını söylüyor. Bunun üzerine Ömer Faruk Harmancı darbe bildirisini uzatıp 'Bunu okuyun, imzalayın. Her şey güzel olacak' diyor. Akar imza atmıyor ve 'Kendinizi ne zannediyorsunuz, siz kimsiniz, başınız kim, kıçınız kim. Yeterince batağa saplandınız, hiç olmazsa bir erkeklik gösterip burada kesin' diye  tepki gösteriyor. Tabi işin sonunda her şey güzel oluyor ama darbeciler açısından değil.''

Selvi, "İstanbul seçimlerine Berkay isimli gencin, 'Her şey çok güzel olacak' sözü damgasını vurmuştu" ifadesine yer verdi.

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri