SİYASET

Abdüllatif Şener'den Erdoğan hakkında olay sözler

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener Halk TV’de katıldığı programda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan hakkında çok sert eleştirilerde bulundu.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sert eleştirilerde bulundu. Şener, Erdoğan’ın seçimli iktidar döneminin sona erdiğini belirtirken Erdoğan ve ailesinin mal varlığıyla ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şener "15 asırlık İslam tarihinin en günahkar iktidarı Erdoğan'ındır" dedi.

İstanbul seçimlerinin haksız bir şekilde yeniden yapıldığını belirten Şener Erdoğan’ın halka yabancılaştığını belirterek “Seçimlerin de artık kendisini iktidara taşıyamayacağını son İstanbul seçimlerinde gördü.” dedi.

Şener sözlerine şöyle devam etti. “Bugünlerde hiç kimsenin yaşayamadığı şatafat ve lüksü hedef edinmiş onu yaşıyor. Yazlık saray, kışlık saray. Milyonlarca liralık elektrik faturaları. Türkiye’de değil dünyanın herhangi bir mutfağında bulamayacağınız yiyecekler, içecekler, şatafatlarla geçen günler. 400 milyon dolarlık uçak alıyor.”

ERDOĞAN KENDİSİNİN VE AİLESİNİN MAL VARLIĞINI AÇIKLAYABİLİR Mİ?

Erdoğan ve ailesinin aşırı zenginleşip halktan koparak şatafat içinde yaşadığını söyleyen Şener şöyle konuştu, "Bir taraftan şatafatlı yaşam, ihtişam bir taraftan korkunç bir zenginleşme. Erdoğan kendisinin eşinin, çocuklarının, kardeşlerinin birinci ve ikinci sınıf akrabalarının mal varlıklarını objektif ve şeffaf olarak ilan edebilir mi? TBMM’ye ‘benim ailemin mal varlıklarını inceleyin’ diyebilir mi? Diyemez. Bir takım ipuçları olmasa dünyanın diğer ucunda ABD’de ‘Sayın Erdoğan senin ve ailenin mal varlığını inceleriz' deyip kendi meclislerinde önerge kabul edip şantaj olarak tutabilirler mi?” Bunu neden anlatıyorum. Halkın derdinden anlayamaz bir Erdoğan’ın nasıl ortaya çıktığını anlatıyorum. Halkın çektiği hayat başka, duyguları, hayat mücadelesi başka. Erdoğan’ın ailesinin yaşadığı hayat, şatafat, ihtişam, lüks başka. Abbasi saraylarında bile böyle bir ihtişam olmamıştır. Halkına bu kadar yabancılaşmış bir insanın bir daha sandıktan meşrutiyet testi yapıp da geçebileceğini düşünebilir misiniz? Bu imkansız. Artık seçimle iktidar dönemi bitmiştir”

 15 ASIRLIK İSLAM TARİHİNİN EN GÜNAHKAR İKTİDARI ERDOĞAN’INDIR

“İslam dünyası, Erdoğan’dan çektiğini hiç kimseden çekmemiştir. 15 asırlık İslam tarihinin en günahkar iktidarı Erdoğan’ındır. Ben bunu TBMM’de birkaç kere söyledim. İslam tarihinin en günahkar iktidarısınız diye. Niye söyledim biliyor musunuz? Emperyalist ülkelerle iş tutup Libya’yı Suriye’yi, Irak’ı Yemen’i kan gölüne çeviren süreçler varya. Bu süreçlerin ortaya çıkmasındaki en büyük etken Erdoğan hükümetinin bu politikalara destek vermesidir.  

Yorumlar 93 Yorum
Günün Manşetleri